Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Kérem, engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a Pécsi Tudományegyetem pályaorientációt segítő programját, mely a diákoknak, tanároknak és szülőknek egyaránt szól.

Idén ősszel ismét megrendezésre kerül az Irány a PTE! Kultúrfeszt a pécsi Expo Centerben!

A 4. Irány a PTE! Kultúrfeszt 2023. október 27-én kerül megrendezésre, ahol mindent megtudhatnak az érdeklődők, amire a felvételivel és a pécsi egyetemi élettel kapcsolatban kíváncsiak! A kulturális és szakmai programok; izgalmas tájékoztató előadások, beszélgetések és pályaorientációs tanácsadások mellett ismét rengeteg kvízzel és értékes nyereményekkel készülnek a szervezők! Továbbá a látogatók első kézből kaphatnak információkat a 2024-es felvételivel és a kari nyílt napokkal kapcsolatban, melyek tekintetében az előzetes információkért érdemes a PTE felvételi oldalát böngészni.

Október 27-én 10:00 és 14:00 óra között az Expo Center épületében 10 kar és számos egyetemi, szakmai és városi szervezet képviselői és hallgatói várják a diákokat, tanárokat és a szülőket! 

A rendezvény látogatása ingyenes lesz, valamint hivatalos igazolást állítunk ki a részvételről. A 4. Irány a PTE! Kultúrfeszthez kapcsolódó weboldalt, Facebook-eseményt, illetve a pontos programtervet szeptemberben küldeni fogjuk, mely során jelezni fogjuk az előzetes regisztráció menetét is. Addig is érdemes megtekinteni az előző évi fesztiválhonlapot, valamint összefoglaló videónkat.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen!

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.