Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium
 

Megnyílt a 2023. évi tavaszi érettségi időszak elektronikus adminisztrációs rendszere. Az érettségi vizsgára történő jelentkezés határideje iskolánkban 2023. február 15. szerda, 16 óra.

  • Rendes érettségire jelentkezőknek

A vizsgajelentkezéseket az osztályok jegyzői fogadják be. Minden ezzel kapcsolatos adminisztrációs, szervezési feladat hozzájuk tartozik.:

12.A Nagyné Balázs Edit; 12.B Costanza Éva;  12.D Bogdán Viktória; 12.E Sverla Csilla;  12.F Szabó Barbara és  12.G Dr. Kiss Mártonné

AZ ELŐREHOZOTT, ILLETVE SZINTEMELŐ VIZSGÁRÓL (MÉG HA AZ SIKERTELEN VOLT IS) KIÁLLÍTOTT TÖRZSLAPKIVONATOT IS ADJÁK LE A JELENTKEZÉSKOR.

  • Előrehozott illetve szintemelő (nem végzős diákok esetén) vizsgára jelentkezőknek

Érettségi vizsgára jelentkezés Biró Józsefnél az igazgatóhelyettesi irodában (002. terem). Az április 19-20-i osztályozó vizsgára jelentkezést (ha arra szükség van) az érettségire jelentkezéssel egy időben kell megtenni. Amennyiben Nyek osztályból jelentkezik célnyelvéből érettségi vizsgára a vizsgázó, akkor osztályozó vizsga iránti kérelmét csak abban az esetben támogatjuk, ha jelentkezéskor bemutatja a legalább B2 komplex célnyelvi nyelvtudását igazoló, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványát.
Szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímkártya, diákigazolvány vagy OM kártya, törzslapkivonat korábbi érettségi vizsgákról (ha létezik), gimnáziumi bizonyítvány beírt osztályozó vizsga eredményével (ha már rendelkezésre áll). A nem nagykorúaknak a gondviselővel is alá kell íratni a jelentkezési lapo(ka)t. A jelentkezőket később osztjuk be vizsgabizottságokba. További részletes információ innen érhető el: https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/tajekoztatok/Tjvban_elorehozott_erettsegi.pdf .

  • Külsős jelentkezőknek (régi diákjaink számára)

Vizsgára jelentkezés Biró Józsefnél az igazgatóhelyettesi irodában (002. terem). Telefonon, e-mailen előzetes egyeztetés javasolt: +36 1 312 5645/104, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímkártya, érettségi bizonyítvány, tanúsítvány, törzslapkivonat, ha van.
Vizsgadíj 35 000 Ft középszintű vizsgadíj vizsgánként (helyszínen kapott sárga csekken kell befizetni a postán); 58 000 Ft emelt szintű vizsgadíj vizsgánként.  A vizsgadíj megfizetését banki átutalással rendezi. A banki átutalásról igazolást szükséges benyújtani. A közleményben meg kell adni az egyedi érettségi azonosítót (ezt nálunk kapja meg, a jelentkezés elindításakor). Bővebben (a vizsgadíjmentességről is): https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoztatas/vizsgadijak . A jelentkezőket később osztjuk be vizsgabizottságokba.

Gimnázium

1063 Bp. Munkácsy Mihály utca 26.  
Email: titkar@kolcsey-bp.hu
Telefon: 311-4684
Fax: 312-1459
Honlap: https://www.kolcsey-bp.hu
OM azonosító szám: 035232

Fenntartó

Belső-Pesti Tankerületi Központ
1071 Budapest, Damjanich utca 6.
Email: belsopest@kk.gov.hu
Honlap: http://kk.gov.hu/belsopest

Copyright © 2024 Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium. Minden jog fenntartva.